top of page

Om POPlic production

POPlic production drives af Mads Otzen og Anne Steen Hansen. Med mange års samarbejde som bookere og på scenen har de to et solidt netværk og viden omkring fester og events. Den helt store forskel fra andre booking virksomheder, er at POPlic production tilbyder deres eget band - POPlic service. Samtidigt med en fast lyd- og lysproduktion, giver det en ualmindelig sammentømret enhed, der gør samarbejde både internt og eksternt nemt og trygt og er samtidig garant for meget høj kvalitet. Alt hænger sammen fra forespørgsel til det færdige produkt af booking, musik, lyd & lys.

Vores formål er klart:

Én kontakt, Èn kontrakt - Alt på plads!

Vores tilgang er simpel:

Godt nok er ikke godt nok! Alle skal være glade, tilfredse og trygge. Kvalitet er nøgleordet her. Firmafesten er en vigtig dag for rigtig mange ansatte. Man får først og fremmest en fantastisk dag med sine kollegaer og så er der mulighed for at snakke og netværke med ansatte fra andre afdelinger, interne og eksterne samarbejdspartnere. Det er en fantastisk mulighed for at styrke de samarbejdsrelationer, som er så vigtige for at drive en effektiv virksomhed.

Når I bruger POPlic production, kan I trygt slippe den del af festen. Med mange års erfaring og virkelig dygtige folk er der ro omkring festen, selv med store komplekse setups med mange medvirkende.

Mads Otzen
Booking & koordinereing

Mads Otzen er ansvarlig for booking, planlægning og koordinering af events og fester. Mange års erfaring i branchen - både på og bagved scenen - har givet den nødvendige knowhow til effektivt at styre processen. 

Anne Steen Hansen
Booking & kontor

Anne Steen Hansen er ansvarlig for booking, aftaler og kontor. Den store erfaring fra både scenen og kontoret giver ro og effektivitet, samt tryghed for alle medvirkende og samarbejdspartnere. 

bottom of page